(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Masová haše
Potřebné ingredience
500 g vepřového masa (vařeného, nejlepší je plecko)
5 vajec
5 housek nebo rohlíků
2 lžíce posekané petrželky
trochu soli a pepře dle chuti
6 stroužků drceného česneku
2 lžíce majoránky
Postup přípravy
Housky nebo rohlíky si nakrájíme na kostičky a namočíme do vlažné vody. Necháme nabobtnat, vymačkáme. Osolíme, opepříme, přidáme drcený česnek a majoránku, maso (buď nakrájené na kostičky nebo namleté), posekanou petrželku a vejce. Vejce můžeme přidat celé, nebo zvlášť žloutky a z bílků ušleháme sníh.Pekáček vymastíme sádlem, naplníme směsí a pomalu pečeme do růžova.
Jako příloha se hodí vařené brambory a okurka.
Jako příloha se hodí vařené brambory a okurka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
anemonka
(upraveno)
15. 12. 2007, 12:41
Můžu poprosit o foto?postup být nemusí.
tajemno 01-005505
(upraveno)
18. 12. 2007, 21:43
@anemonka
Dobrý večer Alenko, bohužel nemám nafoceno a v dohledné době se prozatím nechystám dělat masovou haši Urkytě až ji budu dělat, tak nafotím a fotky dodám ale fakt netuším kdy to bude Přeji Vám i Vaší rodině krásné klidné a pohodové Vánoční svátky Ivona s rodinou